Festlig fiskgratäng
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 kg räkor
  • 4 stora rödtungs- eller bergtungsfiléer, ta med skrov från fiskaffären till buljong
  • 1 dl vitt vin
  • räkskal
  • fiskskrov
  • 1/2 purjolök
  • 1 morot
  • 1 bit rotselleri
  • 1 msk rapsolja
  • 10 vitpepparkorn
  • 1 lagerblad
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 3 dl fiskbuljong, se ovan
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 msk kycklingfond
  • salt, peppar
  • 2 dl riven lagrad ost, t ex prästost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.