Fester med resterdenna goda stroganoffen1 dl vitt vin 1 paket djupfryst bladspenat, 250 g 1 paket halloumiost 1 burk(ar) champinjoncrème 1-2 krm sambal oelek 1 st grönsaksbuljongtärning 2 st pressade vitlöksklyftor 1 burk(ar) crème fraiche salt och peppar 1 st morot 4 st tomater Gör så här
Koka upp vatten och buljongtärning. Lägg i ris och curry och sjud riset under lock, 18-20 minuter. Smörj en ugnssäkert form och häll upp riset i formen
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Skär grönsakerna och champinjoner i mindre bitar. Fräs dem lätt mjuka i smör, krydda väl med salt, peppar och färsk timjan
Putsa och skär fläskfilén i skivor, salta och peppra. Bryn köttet och lägg det i en ungsfast form. Fräs den finhackade löken i smör, tillsätt krossade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.