Femtimmarslamm
Blombergs Mat & Dryck
Blombergs Mat & Dryck
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st lammstek, benfri, stor
  • stor
  • olivolja
  • och
  • 6 skiva(or) bacon, gärna lite tjockare
  • 3 st röd lök(ar), skalade
  • 3 st vitlöksklyfta(or), skalade
  • 4 st potatisar, stora, skalade och skurna i bitar
  • 1 st rotselleri, skalad och skuren i bitar
  • 6 st morötter, skalade och skurna i bitar
  • 3 st palsternackor, skalade och halverade
  • 75 cl vitt vin
  • 75 cl vatten
  • 6 portioner 1. Värm ugnen till 170 grader 2. Bryn lammsteken på alla sidor i olivolja en stor stekpanna. Salta och peppra.
  • portioner
  • 8. Servera direkt ur pannan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.