Jag har de senaste två dagarna varit i Stockholm och proppat mig full med mat och godsaker och även haft teoretiskt fullspäckade konferensdagar där jag och andra sjuksköterskor fördjupat oss i sårvård
Klockan 6 i morse vinglade jag upp och satte ugnen på 275°, somnade om, vinglade upp igen kl 06. 30 och skjutsade in plåten med kalljästa surdegsbullar
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Kryddor och ingredienser till div maträtter kommer inte att inköpas förrän kylen har blivit något så när rensad från alla mina tidigare kryddinköp
Inlägget 4 sätt att använda kokosolja som du inte visste om dök först upp på Clean Eating by Annika. Ett av de mest läsa inläggen här på bloggen är det här inlägget där jag berättar varför man mår bra av att äta kokosolja varje dag
Tänkte att idag skall jag göra lunch. Men den får inte bli för omständig. Det blev den här. Den blev smarrig och nyttigJag stekte upp buketter av Broccoli (inte förkokta)
När vi var i London påsken 2010 tog Michaels polare med oss till en vietnamesisk restaurang. Det var livligt, det var BYO, det var varmt, det var stökigt och jag har ingen aning var det var
Tänkte att idag skall jag göra lunch. Men den får inte bli för omständig. Det blev den här. Den blev smarrig och nyttigJag stekte upp buketter av Broccoli (inte förkokta)
Visst är det vackert när löven skiftar färg och det är mysigt att sitta inne med levande ljus och allt det där men det räcker inte för att bota den obligatoriska höstdeppen som jag drabbas av varje år
" Som jag skrivit tidigare tror också jag att besparingar är ett farligt sätt att komma ur den ekonomiska krisen och att det är investeringar som behövs
Smaka och justera med mer kryddor om det behövs. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färska ingefäran i lite kokosolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.