Behövde egentligen inte en till mortel. Tänkte att ni skulle få receptet nu i god tid till årets jul, så att ni inte missar en sådan gnistrande diamant
hur ska man få degen bra. Igår så bakade jag lussebullar så vi har nu till tredje advent, lucia och alla andra juldagar och så passade jag på att göra mormors franska kola som jag ääälskar mest av allt julgodis i hela världen
Lyxig saffranssmörkola Har slagit in dom i äkta cellofan som är livsmedelsgodkänd och tvistbar vilket gör att man inte behöver hålla på och knyta snören runt om eller bekymra sig över att dom öppnar sig eftersom dom håller formen superbra
LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. TomatchutneyTips. Lägg i en kastrull tillsammans med ingefära, socker, citronskal och hackad vitlök
För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Sist ut är alltså efterrätterna men jag fyller på med nya tips in i det sista. Vänd smeten försiktigt med en slickepott tills du har en krämig blandning
Lägg de kokta revbenen i en skål och tillsätt marinaden. Tillsätt lagerblad, vitpepparkorn och salt och låt revbenen koka på medelvärme i ca 50 minuter. Värm ugnen till 200 grader
Marshmallows i MariekexmarshmallowsNutella (eller Sjokade)mariekex (eller Brago)Bred nutella på kex. Idag bjuder jag på lite fler tips på vad som kan vara gott till grillat
Det går lika bra att klicka, men ser vackrare ut med att spritsa. TIPS. Till servering. Eller kör på nåt enkelt som går att ställa ihop en bra bit innan middagen går av stapeln
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.