Eftersom jag länge velat göra piroger blev detta resultatet. (Tina fryst spenat och pressa ur vätskan. Vik över så att kanterna ligger mot varandra och pirogerna blir till trekanter
Supergoda taco piroger gjorde jag idag. Låt sedan degen jäsa under en handduk i 40-45 minuter. Ställ sedan in i mitten av ugnen och grädda i cirka 10-12 minuter tills de är gyllene
Mat & Middagar. Piroger. Smaka av med salt, peppar, sweet chili & soya. Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger
Idag testade jag det berömda ”slow-cook”-varianten – ”pulled beef”. I morse tog jag ut en entrecôte-bit på cirka 1 kilo och la i en liten gjutjärnsgryta. 5-6 kryddpepparkorn. 3 kardemummakapslar 5-6 kryddpepparkorn 2 msk balsamvinäger
Såhär dagen efter kanelbullens-dag får det vara dags för lite mat på bloggen. Brukar du göra piroger. Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
pf-content p {. Parmesanchips med tranbär och pistagenötter, salamichips & fänkålsdipp. Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Svartpeppar & salt. TweetE-post. 600 g grytkött (lamm- eller nöt) eller kyckling. 2-3 mogna röda tomater. Rör om och koka upp, låt puttra utan lock tills köttet är mört och såsen tjocknat, ca 1,5- 2 h. 600 g grytkött (lamm- eller nöt) eller kyckling. 2-3 mogna röda tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.