Fasanbröst med päronsallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 l olivolja
  • 1 kvist(ar) rosmarin
  • 12 st hasselnötter
  • 1 dl misosenapssås , (se separat recept)
  • 10 kvist(ar) timjan
  • 1 l vatten , varmt
  • 1 st fasanbröst , med ben
  • 8 st vitlöksklyfta(or) , med skal
  • 50 gram salt
  • 1 tsk risvinäger
  • 1 msk sött risvin (mirin)
  • 5 st blekselleristjälk (ar)
  • 4 st päron , små
  • 150 gram söt miso
  • 2 msk risvinäger
  • 1 tsk senapspulver , japanskt
  • 2 tsk vatten , varmt
  • 75 gram socker
  • 0.5 dl sött risvin (mirin)
  • 0.5 dl sake

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.