Farsdagslunch
Mitt godaste finaste
Mitt godaste finaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 100-200 g grönkål (Jag tog blandad sallad)
  • 1/2 rödlök i små tärningar
  • 1/2-1 granatäpple (Jag tog ett helt stort)
  • 1/2-1 äpple i tärningar
  • 250 g bacon i skivor
  • 1 msk balsamvinäger
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 msk sweet liquorice syrup eller salty liquorice syrup
  • 1/2 tsk raw liquorice powder
  • Salt & peppar
  • 4 port
  • 4 tjocka bitar torskfilé 150-200 g saft av en lime
  • 1 tsk socker, 1 tsk salt
  • 5-6 potatisar av mjölig sort
  • 1 litet blomkålshuvud
  • 1 msk smör
  • 1-2 dl creme fraiche
  • salt och vitpeppar
  • 1 ask sockerärtor
  • 1 rödlök, 2 vitlöksklyftor olivolja till stekning
  •  
  • Sky
  • 1 dl balsamvinäger
  • 1 dl rött vin
  • 2-3 msk råsocker
  • 200 g sötmandel
  • 2 dl florsocker
  • 3 äggvitor
  • Glasyr
  • 1 dl grädde
  • 1/2 dl socker
  • 1/2 msk sirap
  • 2 dl grädde
  • 1 tsk neskaffe
  • 1/2-1 tsk kakao

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.