Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Servera med exempelvis en smakrik ost och en kopp te
De här tekakorna är riktigt goda. Det är samma degrecept som till hönökakorna som jag bloggade om förra sommaren men den här gången gjorde jag portionsbröd istället i form av tekakor
Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Tekakorna bakade jag på en bas av gröt och det är det som gör dem så saftiga
Blanda samman alla ingredienserna. Fördela degen på bakplåtspappret i en långpanna. Strö på lite potatismjöl på bakplåtspappret innan degen läggs på så släpper kakan bättre
I helgen bakade jag fluffiga härliga tekakor som var glutenfria. Lyckan i en liten ask när de smakade så fantastiskt gott alltså och konsistensen var precis som tekakor bakade med vanligt mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.