Farmors chokladkaka
litenbagare
litenbagare
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chokladkaka (ca 10 bitar)
  • 3 ägg 2,5 dl strösocker
  • 1 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 3/4 dl kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 krm salt
  • 250 g kesella kvarg, citrus
  • Sätt ugnen på 200 grader Vispa ägg och socker pösigt.
  • Blanda mjöl, bakpulver, kakao, vaniljssocker och salt i en bunke.
  • Vänd ner det i äggsmeten tillsammans med kesselan.
  • Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm Grädda i nedre delen av ugnen i ca 25 min Låt kakan svalna.
  • Pudra över lite florsocker och garnera med skivad citron.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.