Boken innehåller massor av trevliga recept och reportage från olika delar av Rosengård/Världen. Längst bak i boken sitter en DVD med alla inslagen från TV4. 1 msk masalakrydda. Puttra under lock i 7-8 minuter, tillsätt sedan köttbullarna och vattnet och rör om försiktigt. 1 msk masalakrydda
Vi kom just tillbaka från en drömsemester på Bali, en underbar ö, både härliga stränder, vacker natur med illgröna risfält och vulkaner men också en konstnärlig och vacker kultur
Här kommer receptet i alla fall, hela vägen från Lanta Thai Cookery School. 0,75 dl olja. Dra ner värmen lite (typ 7 av 9 om plattan har 9 steg), lägg i chili och kyckling och stek snabbt tills kycklingen nästan är genomstekt. 7. 0,75 dl olja
Vi köpte en bit märgpipa från Malma Gård här ute på Värmdö som var jättefin. Det är en härlig känsla att laga mat med produkter som kommer från en gård i närheten, där det är enkelt att själv få se och uppleva hur djuren har det på gården
Hon har till och med lärt sig att äta själv från buskarna. Det är inte mycket som slår blåbärspaj. Särskilt inte när man bakar den på nyplockade bär som aldrig har varit frusna
Jäs något längre om de ska gräddas direkt. 50 g jäst 2 msk olivolja 6 dl vatten, ljummet (37°) 2 tsk salt 15 dl lantbrödsmjöl 3 dl solrosfrön, rostade Gör så här
Baharat är en krydda man ofta stöter på i recept från mellanöstern. Kryddan används ofta för att smaksätta kött som lamm, kyckling och nöt, men även till fisk och i soppor används baharat
Krydda blir massa kvar i påsen så kan göras många gånger om. Även massa olika produkter börjar trilla in i lådan och idag presenterar jag en nyhet för mig, nämligen kockens kryddor från Rosengård
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.