Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
Nu är det ett nytt år igen snart och detta åretsom varit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
Receptet var första gången vi testade och det blev mycket lyckad, det är tydligen ursprungligen ett recept av Leif Mannerström som Flora klippte ut från DN för flera år sedan
Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
De går också bra att grilla direkt. Täck med vatten och koka upp under lock. Ta undan några msk marinad att ha till pensling samt några msk att ha att ringla över som sås vid servering
Mat till ett filmteam Just nu pågår i Norrköping en kortfilmsinspelning. På lunchmenyn idag stod ris som i Mellanöstern, kolgrillad kefta, ruccola och rostade pumpafrön
vetekli 2 dl havrekross el vetekross 2 dl grovt rågmjöl 2 dl grahamsmjöl 5 dl vetemjöl 1 dl linfrön (kan skippas) 1 ½ dl rivna morötter el russin 5 tsk bikarbonat 2 tsk salt 1 liter fil 2 dl mörk sirapBlanda ihop alla torra ingredienser, väldigt noggrant (kan förstöra hela brödet annars) Tillsätt fil och sirap Häll smeten i smorda 2x2 liters formar Ställ formarna nederst i ugnen, OBS ugnen ska vara kall när de sätts in
prova får du se själv. Försöker man undvika socker och gluten så är den här kladdkakan perfekt för den som vill ha någon gott som dessert eller en bit kladdkaka i soffan framför filmen
Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Något som uppskattas den här tiden på året på landet när kommunen har stängt av vattnet. Skiva upp mackan när det är dags att äta så går det mycket lättare att få i sig
Gör den själv, det är både enkelt och gott. Vispa ner smöret i klickar och tillsätt färsk timjan. Vitvinssås passar till alla fisk- och skaldjursrätter och är väldigt lätt att laga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.