Farmers Market Peach Cobbler
Love Raw
Love Raw
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g or 1 cup Dates, pitted and soaked for 10 min • 300 g or 3 cups dry Walnuts (you can pre soak them and dry them in the dehydrator)
  • 2 pinches of Himalayan salt
  • 2 teaspoons Mesquite flour
  • 120 g or 1 cup of dry Cashew nuts (you can pre soak them and dry them in the dehydrator)
  • 400 g or 6-7 small Peaches
  • 1 teaspoon of Lime juice
  • 2 tablespoons of Virgin Coconut oil (hard but soft enough to scoop up with a spoon)
  • 1 pinch of Himalayan salt
  • 3 teaspoons Agave nectar, or the sweetener of you choice
  • 1/4 teaspoon real Vanilla
  • 100 g or 1 cup of dry Pecans (you can pre soak them and dry them in the dehydrator)
  • 2 pinches of Himalayan salt
  • 1 teaspoon of Agave nectar, or honey
  • 1/4 teaspoon Cardamom
  • 1/4 teaspoon Cinnamon
  • 2 dl Dadlar, urkärnade och blötlagda i 10 min • 6 dl torra Valnötter (om du vill grodda dom, så se till att torka dom för det här receptet)
  • 2 nypor Himalayasalt
  • 2 tsk Mesquite mjöl
  • 2 dl torra Cashews (om du vill grodda dom, så se till att torka dom för det här receptet)
  • 400 g Persika eller 6-7 st av den lilla sorten (inte den som är stor som en tennisboll)
  • 1 tsk Lime juice
  • 3 msk Virgin Cocosolja
  • 1 nypa Himalaysalt
  • 3 tsk Agave eller det sötningsmedel du föredrar
  • 1 krm äkta Vanilja
  • 2 dl torra Pecannötter (om du vill grodda dom, så se till att torka dom för det här receptet)
  • 2 nypor Himalayasalt
  • 1 tsk Agave
  • 1 krm Kardemumma
  • 1 krm Kanel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.