En helg när livet är sådär underbart att leva. Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Vissa helgen önskar man aldrig ska ta slut, denna var precis en sådan
Om en stund ska jag åka ner på byn och handla lite mat inför helgen. Äntligen fredag. Det har varit en tuff jobbvecka för min del, därav bristen på aktivitet här inne
Nu önskar vi er alla en fin helg och en skön semester till alla er semesterfirare. Idag börjar Ankis semester och för Håkan är det sista arbetsdagen, härligt med lite ledighet
Det ska visst regna lite i helgen… Perfekt läge för att baka bröd. En bra bas för en god helgfrukost. Sätt tänderna i både recept och bröd i helgen, här kommer det
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att vi ville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
Blanda ihop degen till pajskalet, gärna i en matberedare. Låt den vila kallt i 30 minuter. Tryck ut degen i en pajform, nagga och förgrädda i 10 minuter i 225º
Blanda degen, gärna i en matberedare och låt den vila kallt minst en timme. Sätt ugnen på 200º. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, picka den med en gaffel och förgrädda i 12-15 minuter i mitten av ugnen
Förra helgen provade jag ett urklippt recept som väntat länge. Jag hade tänkt fira bloggens födelsedag 15 februari med utlottning av fina ovanliga fröer, men det får bli nu under helgen istället
En laktitsdag som denna vill vi visa upp våra senaste smaksensationer. Med lakritspulver från Ramlösa Lakrits finns smaken kvar i munnen i fler minuter efteråt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.