Lägg över majonnäsenien skål, blanda medavrunnen yoghurt/crème fraiche och grovrivetäpple. Mixa ägg, vinäger, senap, salt, peppar och curry i matberedare
Densyrliga och enormt vackra harsyran – på bildenen röd variant – är likadekorativ där den breder ut sigmedsinaskira tunna blad över marken på sin växtplats, som den är som garnering eller extra smaksättare på tallriken
Lägg över majonnäsenien skål, blanda medavrunnen yoghurt/crème fraiche och grovrivetäpple. Mixa ägg, vinäger, senap, salt, peppar och curry i matberedare
Jag varken bakade eller åt kladdkaka idag, är ju inne på minpaleo-diet (men ska nog testa att göra en paleokladdkaka snart) men för några veckor sen bakade jag enväldigtvit kladdkaka medäpplei
Dessa bullar piffade jag tillmed ett rivetäpplei och att doppa dem i både kanel och socker. De som skall ätas nu kan nipenslamed smält smör även om de är ljumna och doppa dem ienblandning av socker och kanel
Helt magiskt god och perfekt att toppa smoothienmed för att göra denlite mer matig. Kommer helt klart fylla mina glasburkar medolika typer granola framöver (också raw) – så ni kan se fram emot fler recept
Den här gången blev jag sugen på äpplen och smaksatte en sockerkaka med kardemumma, kanel och enlitenhintingefärainnan jag stoppade ner en äppelklyfta i varje "vinge"
Vi är ju som bekant varkenvälsignademed vare sej trädgård eller fruktträd, däremot är vivälsignademed vänner, kollegor och släktingarmed både trädgårdar och träd, och tack vare dom hade vien smärre översvämning av just äppleni vår kyl ett tag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.