Sila såsen fri från lök ochkryddoroch blanda i den stekta oxfilén, smaka av med salt och peppar. Skala och finhacka löken och repa bladen av timjankvisten
en skvätt grönsaks- eller kycklingfond. Grön ärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den med creme fraîche ochlöjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
MatarkivetE-postSkrivutFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. När jag hade tjejmiddag för ett tag sedan bjöd jag på ännu en sorts pimpade chips, nämligen dessa med creme fraiche, löjromoch hackad rödlök
) och en no-brainer på samma gång. För vem har inte ätit rösti med creme fraîche, stenbitsromoch hackad rödlök som en retroförrätt (fast numera är det en middgsrätt för min del) OCH halv avokadotoppadmed samma saker, likaså som en retroförrätt
MatarkivetE-postSkrivutFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. I lördags, min sista middag hemma i Skåne med mamma och pappa, höftade jag ihopreceptetoch resultatet blev riktigt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.