Lite svalare väder i måndags och jag blev så sugen på falukorv och potatismos. Jag gjorde som jag brukar, ost och tomat på korvskivoriugnen, men den här gången gjorde jag en enkel gratängsås och hällde över korven medklassiska smaker till korv som bostongurka, senap och ketchup
Ta bort plasten och skär falukorveniskivor, men inte rakt igenom, och lägg den i en ugnsform. Servera Pers falukorvmedpotatismos och lättkokta grönsaker
4 port Falukorviugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé TillbehörPotatismos Kokta grönsaker Värm ugnentill 225 * Skär korven iskivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 500g falukorv
När jag sa till Oskar att jag var sugen på ugnsgratineradfalukorvmedpotatismostillmiddag häromdagen såg han inte jätteglad ut och frågade om viinte kunde laga något annat av falurkoven istället
Servera korven medtill exempel potatismos. Lägg korven i en ugnsform. Skär ett djupt snitt längs med korven och fyll med röran och strö över den sista osten
Lägg falukorvshalvornai en smord ugnsform (alternativtskiva korven och lägg lite omlott). Svampbakad falukorv, det hörs liksom redan där att det inte handlar om särskilt vacker mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.