Krämig, gräddigpasta. Pasta Pappardelle. Härligt. Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödigtidi köket
Det är något riktigt, riktigtsvulligtikombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigtkrämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Koka pastan al dente (nån minut kortare än instruktionerna). Denna måndagens vegetariska rätt är denna enkla vardagsrätt som går snabbt och blir så krämig och god
Låt såsen puttra ihop under tiden som pastan kokas. Ansa fläskfilén och skär den tillmindrebitar. Slå av vattnet från pastan och blanda ner pastani såsen
Sätt på pastavattnet och lägg ipastan när det kokar. Hacka löken och finhackavitlöken. Låt koka på låg värme medan du kokar pastan och steker kycklingen
I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta. Skär salaministrimlor, hacka chili och vitlök och gul lök fint och hacka tomaterna imindrebitar
Vispa crème fraiche hårt. Blanda i allt och rör om. 2014-08-02 Man behöver intevispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche. 6-8 soltorkade tomater i olja. 2 finhackade scharlottenlökar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.