Bryn fläskfiléeni stekpannan och peppra med svartpeppar. Blanda de båda créme fraichernatillsammansmed tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vittvin hemma och var ganska less imatbutiken körde jag det bekväma alternativetmedhalvfabrikat
Blanda blandfärsen med aromatkryddan. Forma färsen till två "fläskfiléer". Frys ini tre timmar eller blanda och frys in när du t ex köpt färsen, tag upp tre timmarinnan du skall tillaga maten
Lägg nu i en smord ugnsfast form tomater, fläskfilé, skinka och champinjoner. Vispa ur stekpannan medlite vatten, spara skyn den får en god smak utav kryddan
Skär fläskfiléni lagom stora bitar. Bryn bacon och champinjonertillsammansmedliteVitlökspeppar. Tillsättmatlagningsgrädden och cream fraiche och rör om
Bryn fläskfiléeni stekpannan och peppra med svartpeppar Lägg fläskfiléeni en ugnssäkerform Stek champinjonerna och lägg dessa över fläskfiléen Blanda de båda créme fraichernatillsammansmed tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.