"Världens godaste och nyttigaste midsommartårta". Fixa lite god mat är självklart givet, det är ju det bästa jag vet och efterrätten, det viktigaste av allt (såklart) är redan planerad och klar
Jag själv är inte en tårtmänniska och har aldrig varit så förtjust i tårtor, jag gillar mer chokladiga browniekakor och bakelser haha, men denna tårtan blev faktiskt jättegod
Tack Farmor för den här försvinnandegoda maträtten. Är du sugen på en värmande köttgryta i snöyran. Då har jag ett recept som är superenkelt och kommer göra SUCCÉ
Vispa nu RiceWhip – beter sig som vanlig grädde och är väldigt god. Men den här underbara tårtan med en ny gräddfavorit från Soyatoo – ja, den hör verkligen hemma här
Nu när sommarens alla festligheter står för dörren, skolavslutning, student, midsommar eller bara fira att de är sommar så ska de ju firas med en riktigt godtårta
Så, denna måndag bjuder jag på försvinnandegoda risbiffar med mycket smak. En god ratatouille passar väldigt bra och det är så gott med en ratatouille som har stått och puttrat ett tag
Det fanns rätt mycket godsaker även för oss som inte äter sill. Den var uppenbarligen väldigt god för när jag skulle fota den imorse fanns det bara en skiva kvar
Chokladgrädde ( mellan tårtan)2 dl grädde2 msk kakao2 msk sockerallt vispas ihop óch läggs sedan mellan tårtan på första lagretdet andra lagret brukar jag ha marsansås. )Glasyr på tårtan3/4 grädde1 msk smör eller margarin1 1/2 msk flrosocker1 msk fytande glukos100 gram mintchoklad ( fazer)koka uoo grädde, matfett, florsocker och gluko i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.