Det var då jag förförsta gången blev intresserad av mat och matlagning. Skillnaden med den här varianten är att det är två helt olikasmakersommöter varandra
Jag har hittat många grönsakersom jag aldrig köpt imitt "förra" livsomsom jag nu vågar prova. Så jag tycker nog att min mat blivitmervarierad nu än förut
Jag ändrade i recept eftermina behov och vad som fanns hemma. Lägg folieellerbakplåtspapperöveri slutet av gräddningen så att inte bullarna blir brända
För många år sedan fanns det under något år en tidningsom hete Gott och grönt. Vi har faktiskt några recept somvi upptäckte i just denna tidning, och ett av dem är det somunder årens lopp utveklats till vår morotsdipp
Hoppas du ska dit om du bori Halmstad, för då syns vi. Den här ostkakan gör jag ofta dels för att den är så vansinnigt god och fräsch i smaken, men också för att jag kan äta den när som, alltså den passar både till frukost, lunch, mellanmål ellersom en lättare variantsom kvällsmat
Jag vet inte om det var för att skona mig från "älgmord" eller om det bara var ödets vilja och en ren tur som gjorde att jag inte kunde höra ett enda skott den här dagen, men likaväl så åt vi ändå den bästa och smakfullaste älggryta någonsin
Gör iordningfyllningenförst. Vi har en dottersom är nötallergiker. Ingrediensertill en plåt. Den här gången lovade jag att jag skulle göra baklava utan nötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.