Födelsedagsfirandet
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 st
  • 1 rulle kyld färdig smördeg
  • ½ dl chilisås
  • 125 g halloumi, riven
  • grovmalen svartpeppar
  • Jambalaya, 6 pers 400 g kycklinglår med skinn, urbenade och delade på mitten
  • 70 g (½ pkt) bacon, strimlat
  • 100 g chorizokorv, i slantar
  • 100 g kabanosskorv, i slantar
  • 1 gul lökar, hackade
  • 2 vitlöksklyftor, pressade/rivna
  • ½-1 msk cajunkrydda (kryddblandningen är inte stark så var inte blygsamma med kryddan)
  • 4 dl vildrisblandning
  • 2 stjälkar blekselleri, i mindre bitar
  • 2 paprikor i olika färger, i mindre bitar
  • 5 dl kycklingbuljong
  • 1 burkar krossade tomater
  • 2 tomater, tärnade
  • musslor, räkor, kräftor (gärna med skalen kvar), ca 2 st/person
  • 4 ägg
  • 1 dl mörkt muscovadosocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.