FÖDELSEDAGSFIRANDE NUMMER TVÅ - LAXKNYTEN, ÖRTSÅS OCH HEMBAKAT FOCACCIA
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Crostini med päron och honungsrostade valnötter
  • 20 crostini
  • 2 dl valnötter
  • 3 msk honung
  • 1/2 tsk grovhackad rosmarin
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 päron 2 dl färskost
  • Citronsmör
  • 200 g rumsvarmt smör
  • 1 ekologisk citron (saft och skal)
  • 2 vitlöksklyftor 3 msk hackad persilja
  • 1 1/2 msk citronolja (Gunnarshögs rapsolja)
  • flingsalt & svartpeppar
  • Lax i folie 14 pers 3 kg lax
  • 400 g färsk spenat
  • 1/3 spetskål
  • 5 morötter 5 vårlökar citronsmör
  • citronolja (Gunnarshögs smaksatt rapsolja)
  • citronpeppar
  • flingsalt & svartpeppar
  • Focaccia
  • 50 färsk jäst
  • 6 dl ljummet vatten
  • 1 dl olivolja
  • 4 msk honung
  • 2 msk flingsalt
  • 14 dl vetemjöl special
  • olivolja och flingsalt till plåten och utbakning
  • Baka brödet i mitten av ugnen tills det är gyllene, cirka 10 minuter
  • Kall örtsås
  • 3 dl creme fraiche
  • 1 dl majonnäs (Hellmanns)
  • 5 msk finhackade örter (persilja, basilika, gräslök
  • 2 tsk fransk senap
  • 1 tsk honung
  • flingsalt & svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.