Fyllningen, gör så här:Blanda mjölk och örter i en mixer* tillsätt osten och äggen* slå fyllningen i pajskalet och grädda i ca 35 minuter, tills fyllningen stelnat.Varm brietårta med tomater och örter
Tror att det va en ostsås med kryddost, återkommer med den. Ha ju alldelens glömt bort att visa vad vi hade på kräftskivan som vi va på för några helger sen
Smaka av med salt och vitpeppar. Recept på olika tillbehör till kräftorSaffransmajonnäs - Insjö. Finhacka vitlöksklyftorna och, blanda med äggulor, dijonsenap och citronjuice
Så klart blev det massor över så det tog jag med till jobbet så slapp vi det bekymret. Allt i sin ordning alltså för det är så det ser ut för det mesta på mina födelsedagar
I år med bara helt vanliga kräftor. De var riktigt goda, med mycket dillsmak. Förra året var jag på en härlig kräftskiva, då wokade vi Ernst Kirchsteiger’s Limekräftor på Muurika
Ta fram den största grytan du har i köket, den ska trots allt hålla ordentligt med mat. Koka upp saltat vatten och i med potatisen, halverade citroner, korven delade i goda stora bitar och om du använder färska majskolvar så i med dom nu också annars kan dom vänta tills senare
Nåt jag kan dela med mig av är i alla fall ett recept på den goda potatis vi åt till grillat på midsommarafton, denna kommer det bli fler gånger i sommar, MUMS
Tillsammans med den här salladen där fänkålens söta lakritsmak dansar tango med de kryddiga rädisorna och citronen friskhet, så kan ni ju tänka er hur gott det blev
Servera med ett bröd och citronklyfta. Gratinerade kräftor. Om du vill ha bröd = Vitlöksbröd, ta olivoja pressa vitlök rosta de i ugnen och servera till kräftorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.