Fårkött till påsk, en gastronomisk symfoni med fårfiol.
Christians mat och minnen, samlade recept
Christians mat och minnen, samlade recept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st lammlår med ben
  • 3 st gula lökar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 5 st morötter
  • 5 st palsternackor
  • 5 st rödbetor
  • 1 hel kålrot
  • 1 handfull färsk salvia
  • 1 handfull färsk timjan
  • 1 handfull färsk rosmarin
  • 1 handfull persilja
  • 1 liter rödvin
  • 2 koppar stark kaffe
  • 1 dl god
  • Salt och peppar
  • 2-3 dl av
  • 6 timmar
  • 1 liter grönsaksfond
  • 3-4 dl sky från stekningen
  • 2 koppar stark kaffe
  • 1 dl vin
  • 1 handfull finhackad persilja
  • 1 msk tomatpure
  • 1 msk socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.