Tänk på att deninte får bli FÖR tjock, alltså inte så tjock som du vill att slutresultatet skall vara, eftersom kylan efteråt kommer att göra den tjockare änden är i kastrullen/traktörpannan
Hej i solen. Och intevilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll
Den här kycklinggratängen gjorde jag härom veckan och den är fantastisk god. receptets ursprung vet jag dock inte, hittade det sparat på mitt usb minne
Krossa kexen och tillsätt smält smör. Pressa ut kexblandningen hårt i en form med löstagbar botten. Lägg majsmjöl och socker i en hög skål, tillsätt kesellan och cream cheesen, vispa ihop med elvisp
Efter en midsommarhelg är jag noginteensam om att ha kokt färskpotatis över i kylen. Potatisen suger inte åt sig grädden som den ska, det blir bara blask och potatisen blir "aldrig" färdig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.