Se till att grillen har medelvärme. Grilla sedan korvarnamed pinnbrödet runt. Det som är så bra med det här pinnbrödet är att du kan ta med de torra ingredienserna i en påse, sen tar du med mjölken och oljan i andra behållare så kan du göra det här pinnbrödet var som helst
Förra helgen grillade vi korv ute och då bakade jag dessa supergoda korvbröd – spana in dem. Tillkorven hade vi förstås senap och ketchup samt rostad lök men jag svängde även ihop en snabb gurkmajonäs som alla gav tummen upp
Mixa paprikan i en bunke med lite av kvargen såsen ska bli slät, tillsätt pressad vitlök och resten av kvargen smaka av med salt och pappar och blanda i den hackade löken
Men grillad majs med smält smör och flingsalt… Underbart. Den här rätten – kokt köttkorvmed potatis och senapssås – vill jag av någon outgrundlig anledning också gärna ha majs till
För att komma till receptet på den kalla paprikasåsen, klicka här. Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas. Den är god till det nygrillade köttet, som dip till chips eller till baguetter att bara doppa i vid sidan om
Pensla det heta grillgallret med olja och lägg på spjällen. Kålrotspommes och paprikaaioli. Här har jag samlat många av mina goda tillbehörtill vårens och sommarens kommande grillmiddagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.