Lägg upp vårrullar på ett fat och doppa i den goda dippsåsen. Doppa ett rispapper i taget så att det blir mjukt men var försiktig så att det inte blir för mjukt
Lägg upp vårrullar på ett fat och doppa i den goda dippsåsen. Doppa ett rispapper i taget så att det blir mjukt men var försiktig så att det inte blir för mjukt
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta ochdetta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
en näve färsk basilika. ett par nävar pinjenötter. Lax medgrönt parmesantäcke. Den här varianten med spenat åt vi förra veckan med kokt potatis och en sallad med senapsdressing
Dela potatisen och blanda med oliver, skocka, kapris och persilja. Salt och peppar. Ringla över olja och vinäger, blanda runt ordentligt - smaka av med salt och peppar
Dela potatisen och blanda med oliver, skocka, kapris och persilja. Salt och peppar. Ringla över olja och vinäger, blanda runt ordentligt - smaka av med salt och peppar
toppat med rostade pinjenötter ochfärskriven parmesan. Det krävs lite jobb när det är dags att montera ihop rätten och det är nog inget man fixar till ett större sällskap men som en trevlig rätt för två så funkar den utmärkt
Ett enkelt sätt att se när nya recept och andra blogginlägg lagts upp. När jag jobbade på Stora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg ochfärska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades med brynt smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.