Och enkel att laga. Och passar perfekt en dag som denna eftersom jag igår var på vinprovning och åt fantastiskt god mat tillsammans med trevliga väninnorna
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Ingen sås behövs, då paprikan blir krämig, och färsen släpper i från sig fett, så det räcker. Enkelt och gott, och smaksättningen kan man variera i det oändliga
Skär champinjonerna ochpaprikan i strimlor och tillsätt även dessa. Ett bra och enkelt recept när man behöver mycket mat samtidigt som det behöver gå fort
Skiva zucchinin och skär paprikan i tärningar. Skillnaden mellan en omelett och en frittata är sättet man serverar dem pâ - omeletten serveras vanligen vikt medan frittatan serveras öppen
Men när det är sommar och färskpotatistider nöjer jag mig med den näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatis och ösa över en massa gott i en gratäng
En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, riven pepparrot och skirat smör. Innan jag bjuder er på denna fina rätt så är en liten förklaring och klagosång på sin plats
Bara en grad varmt ute så man kanske skulle ta och leta fram lite vinterkläder. Hursomhelst kommer här i alla fall ett riktigt gott tips på en supergod och klassisk middagsrätt
En tacksam rätt att göra och som barnen uppskattar är färsfyllda paprikor. Det blir gott och mättande samtidigt som det är lite roligt att servera dem i paprikorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.