Färsfylld köttrulle
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g oxinnanlår i 1 cm tjocka stora skivor
  • 1 ägg
  • 2 äggulor
  • 3/4 dl mjölk
  • 50 g kantskuret vitt formbröd
  • 400 g köttfärs
  • 1 knippe bladpersilja
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk stött rosmarin
  • 1 tsk timjan
  • 50 g riven parmesanost
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 krm peppar
  • 100 g salami
  • 125 g mozzarellaost
  • 1 gul lök
  • 2 burkar hela tomater
  • 5 dl rödvin eller matlagningsvin
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 lagerblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.