Huvudnumret i det här inlägget är brysselkål ochschalottenlök som bakas knaprigt i ugnen med ett bröd- och parmesanströssel, lite rosmarin och olivolja
Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffar inte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle bli färsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan med lite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarna i
Håkan svor lite extra när han steg in i hallen i kväll, det var nämligen han som fick motvind på hemvägen, Anki fick däremot rulla hem i både medvindoch nedförsbacke - somliga har det förspänt
Servera biffarna med pasta, potatismos eller ris. En stor sats medfärsbiffar, täckta med ost och tärnade tomater och en gräddig skysås åkte in i ugnen och gratinerades seeeeent i fredags kväll
Gör ett gott potatismosoch spritsa ut det (se bild). Lägg fisken i en ugnsfast form, skär skåror i fisken och lägg i gorgonzola, häll vinet över fisken samt pressa citron över, salta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.