Jag hoppas att ni haft både en bra jul och en bra start på det nya året, för mycket har hunnit hända sedan jag sist delade med mig av något recept här på bloggen
Röra samman osten med crème fraiche så är det klart, hur mycket lättare kan man göra det för sej. Väntan har kanske varit svår att uthärda men nu är det alltså dags för er att också ha en möjlighet att smaka Jamie Olivers lasagne
Lite knepigt att smaka av maten med en sån här förkylning. Här har jag lindat färsbiffarmed baconskivor, stekt dem till fin färg och låtit dem puttra färdigt i gräddig tomatsås i ugnen med lite ost ovanpå
När du är klar att börja laga värmer du några skvättar olivolja i en stor kastrull på medelvärme. Finhacka persiljebladen och strö dem över och avsluta med att hälla på en skvätt jungfruolja
) Jamie Olivers delikatesspotatis med vitlök och rosmarin. Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Blanda samman på en plåt med olja, timjan samt salt och peppar efter smak. Blanda färsen med salt, rostad lök, smulad getost, creme fraiche, riven vitlök, citronskal och finhackad chilipeppar
Idag passade det att göra rejäl varm mat med åska och regn utanför fönstret. Det blev färsbiffar som jag fyllde med mozzarella som blev över från igår
När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut. Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.