Så krångligt om det hade varit copyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget på detta matbloggande, pot marigolds drivs istället av "kan" och "vill")
Nu är det ettnyttår igen snart och dettaåret som varit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
Omstartskursen är en striktare, tuffare kurs som vänder sig till dig som redan har ätit LCHF ett tag, men kanske ramlat av banan lite och behöver en kickstart för att komma igång igen
Vill bara kika in och önska er ett riktigt gott nyttår. Tusen tack för allt ni gett mig det här året. Hoppas att er dag och kväll blir som ni önskar och att ni får en stund till reflektion och pirr i magen inför det nya året
Önskar er alla ett riktigt Gott NyttÅr. Koka upp grädde och gelésockret, låt koka ett par minuter. Till desert igår gjorde jag två olika sorters pannacotta, en med daim och en med vit choklad och en touch av champagne
Men ser samtidigt med spänning fram emot det nya året, hoppas att jag har lyckats arkivera allt jag inte behöver ha med mej in i det nya året, är helt övertygad att jag kommer lära mej massa nya saker ( å nej, kommer inte lära mej quizer på mobilen eller andra spel ) och jag kommer att försöka vara mitt bästa jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.