Ett dragen grishals
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pulled pork
  • 1 kg benfri fläskkarré
  • 2 st gul lök grovskivad
  • 1 hel vitlök skalad i klyftor
  • 250 gr Barbecuesås
  • ½ dl Jack Daniels
  • 1 msk farinsocker
  • 1 msk anchochili
  • salt och peppar
  • Sätt ugnen på 125 gr Salta och peppra runt om steken, lägg i en gryta som tål ugnsvärme, placera löken runt om steken.
  • Häll över barbecuesåsen och Jack, strö socker och anchochilin på steken.
  • På med locket in med den ugnen på nedersta falsen och låt den stå i cirka 4-5 timmar Efter 4 timmar kan man kolla om köttet trillar itu, då är det klart, om inte låt den stå en stund till.
  • Ta ut köttet dra itu med två gafflar, servera med creme fraiche, såsen från grytan och grönsaker, lägg alltsammans i ett tortillabröd .

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.