Sätt ugnen på 125 gr Salta och peppra runt om steken, lägg i en gryta som tål ugnsvärme, placera löken runt om steken.
Häll över barbecuesåsen och Jack, strö socker och anchochilin på steken.
På med locket in med den ugnen på nedersta falsen och låt den stå i cirka 4-5 timmar Efter 4 timmar kan man kolla om köttet trillar itu, då är det klart, om inte låt den stå en stund till.
Ta ut köttet dra itu med två gafflar, servera med creme fraiche, såsen från grytan och grönsaker, lägg alltsammans i ett tortillabröd .
Det i en tom frys, men just nu får det inte ens plats en endaste liten kortlett där i. Kommer med all säkerhet att misslyckas med detta, men min inställning är den rätta i alla fall
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Ett nyttigare val - recept på kärleksmums utan vitt mjöl och socker. Nu har jag samlat i hop mig till att dela med mig av ett tidigare utlovat recept på de något nyttigare kärleksmums jag bakade i förra veckan
Greetings from Pennsylvania. Vi har just ätit frukost och ska snart ta en promenad innan vi ska åka till bondens marknad och köpa mat till kvällens middag
Ola tyckte jag hade bakat ett snyggt bröd idag. Jag kan nästan hålla med (men blygsamhet och en tendens till överdriven självkritik gör att jag inte helt håller med min man), för jag gillar den blå formen jag köpt på Åhléns
Så krångligt om det hade varit copyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget på detta matbloggande, pot marigolds drivs istället av "kan" och "vill")
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.