Espresso Cake
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 330 g vetemjöl (5 1/2 dl)
  • 510 g strösocker (5 1/2 dl)
  • 120 g kakao (3 dl)
  • 15 g bikarbonat (1 msk)
  • 7 g bakpulver (1 1/2 tsk)
  • 10 g salt (1 1/2 tsk)
  • 10 g vaniljsocker (1 msk)
  • 165 g ägg (3, rumsvarma)
  • 350 g rumsvarm mjölk (3 ó dl)
  • 180 g vegetabilisk olja (2 dl)
  • 350 g hett bryggkaffe (3 1/2 dl)
  • 200 g mörk choklad, 70 %
  • 400 g rumsvarmt osaltat smör
  • 8 g vaniljsocker (2 1/2 tsk)
  • 150 g äggvitor (4)
  • 220 g strösocker (2 1/2 dl)
  • 1 nypa salt
  • 75 g ljummen espresso (3/4 dl)
  • 250 g rumsvarmt osaltat smör
  • 120 g florsocker (2 dl)
  • 3 g vaniljsocker (1 tsk)
  • 210 g marshmallow fluff

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.