Jag gör alltid fudge på årets skumtomtar, och i år är ju smaken vinteräpple (förra årets Polkafudge blev en succé), så då blev det vinteräpple fudge på spisen igår kväll
t Eriks har börjat göra en serie öl där Mathias Dahlgren och Jessica Heidrich samarbetar och tar fram öl med svensk kryddning och som ska fungera till svensk mat
Erik (sonen) har fyllt år i veckan och det firande vi förstås med fika och sedan middag på kvällen. Mormor hade med sig Makalösa (jättegoda) och jag bjöd på kokoskakor och sedan hade Peter köpte en tårta dagen innan till eftermiddagsfikat
Nu är vi inne på de sista vinteräpplena. Decembersolen stod lågt på himlen och klarade nätt och jämnt att lätta upp skuggorna under äppelträdet som redan hade tappat alla sina löv
I är det Annas limited edition "Vinteräpple" som jag mumsar i mig medans jag dekorerar pepparkakorna med kristyr och slår in små paket till pappa som fyller år i December
I den här granolan har jag använt mig av Annas Pepparkakor "Vinteräpple" men det går givetvis bra att använda både den limiterade smaken eller vanliga "naturella" pepparkakor också
6-8 vinteräpple, gärna Ingrid Marie. 6-8 vinteräpple, gärna Ingrid Marie. Våra barn har varit så väldigt positiva till vår flytt så jag och Patrik har liksom bara gått och väntat på att det skall vända
Årets smak på skumtomtarna är “Vinteräpple“. Sedan tidigare ligger mitt recept på skumtomtefudge ute. Gör denna variant på samma sätt men ersätt den vita chokladen med mörk choklad och vanliga skumtomtar med årets smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.