Skala och hacka lök och vitlök. Skala och skär moroten i slantar. Skär sellerin i bitar. Fräs lök, vitlök, morot och selleri i 2 msk olivolja, i en kastrull ett par minuter, utan att det tar färg
Gokväll, hoppas allt är bra. Själv har jag startat veckan med en hejdundrans förkylning, känns mindre kul men allt kan ju inte vara en dans på rosor, eller
Vill berätta hur det går med skapandet av boken för er som väntar. Boken har delats upp i 4 delar, det blir en receptserie kan man säga, och den kommer ut i elektroniskt form till en början
Ursäkta att det har vart så tyst på bloggen på sistone. Anledningarna är allt från galet mycket på jobbet, enorm trötthet och till att… jag har fyllt år
Vilken vår vi börjar få här i Örebro, i morse när jag åkte till jobbet var det ljust redan 6. 15, helt fantastiskt, det är rätt varmt och till helgen ryktades det om sol
St Clement’s cake. Foto. Josefin Casteryd. St Clement’s cake har, namnet till trots, ingenting alls med vare sig helgon eller påvar att göra, utan är i själva verket resultatet av ett gammalt barnkammarrim om olika kyrkklockor i London
Under min PT-utbildning höll vi till på Sankt Jörgen Spa & Resort här i Göteborg och i anslutning till deras gym finns ett mysigt spacafé som serverar massa godsaker där fokus ligger på raw bland annat
Saint Albray är en pastöriserad ost gjord på komjölk, där kossor betat på fridfulla ängar i närheten av Baskien och Bearn idistriktet Jurancon, sydvästra Frankrike bortom Pyrenéerna
Vilken söndag det blev. Strålande sol och en härlig dag i backen. Vi skulle åkt till Romme men vi ställde in pga att vi trodde det skulle blåsa för mycket, tji fick vi
Vispa margarin, socker, ägg och vanilj fluffigt. Blanda ner den smälta chokladen och rör om. Blanda i en annan skål ihop mjöl, bikarbonat, salt och kakao och rör sedan ner i ägg blandningen varvat med det kalla vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.