Skalade räkor (samma vikt som crabfish). Pajdegen kan med fördel göras 1-2 dagar innan den skall ätas. Om ni skall göra en vanlig storlek på pajen, dela ovanstående ingredienser med 3. 3 paket crabfish a 227 gram
13 paket crabfish a 227 gram. 1Skalade räkor (samma vikt som crabfish). 1Pajdeg 375 gram smör 9 dl vetemjöl 6 msk vatten Fyllning 3 paket crabfish a 227 gram Skalade räkor (samma vikt som crabfish) 3 dl gröna ärter 6 dl creme fraiche 3 dl lättmajonnäs 9 msk finskuren purjolök 3 msk chilisås Salt Peppar Finklippt dillRör ihop ingredienserna till pajskalet och ställ den i kylskåpet i minst 30 minuter. Pajdegen kan med fördel göras 1-2 dagar innan den skall ätas. Om ni skall göra en vanlig storlek på pajen, dela ovanstående ingredienser med 3
Hetta upp oljan i en kastrull med tjock botten. Spä med buljongen från räkorna och koka ihop något. Dela chilifrukten i halvor på längden, kärna ur och strimla chilin fint
Matveten kokade jag tillsammans med curry och apelsinsaft och sedan slängde jag i en klick smör och lite honung också medan den fortfarande var varm, himla gott och kanske inte jättenyttigt
Kall paj i långpanna medcrabfish och räkor. Hur som helst tänkte jag dela med mig av receptet för den här pajen är så enkel och god att göra och passar utmärkt att bjuda på till fester såsom dop, bröllop, födelsedagskalas etc
bara fylla ett gott bröd med massa godsaker, rulla ihop och njuta. Idag blev det en variant med en himla god röra på keso, skaldjur, avokado och diverse annat
Servera med en god sallad. Till lunch idag blev det Crabfish paj, fick ett recept av dottern för ett tag sen som jag gjorde om lite så det skulle passa för viktväktare
Servera med en god sallad. Till lunch idag blev det Crabfish paj, fick ett recept av dottern för ett tag sen som jag gjorde om lite så det skulle passa för viktväktare
Saffran i mat är faktiskt så gott att jag nästan tror att det blir något med det imorgon också. Koka den färska pastan enl anvisningar och blanda med såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.