Entrecôte, pumpa, linser & kryddig bovete
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor entrecôte
  • salt och peppar
  • 1 liten burk
  • urkärnade svarta oliver
  • 1 burk hel kapris
  • 2 dl belugalinser
  • 6 dl vatten
  • 1 lagerblad
  • 2 limeblad
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 schalottenlök
  • 1 dl vitt vin eller
  • 2 dl hel bovete
  • 1 buljongtärning
  • nymald peppar
  • salt
  • starkt paprikapulver
  • spiskummin
  • malda korianderfrön
  • 1 butternut pumpa
  • 3 msk brynt smör
  • olivolja
  • vitpeppar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 gul lök eller
  • 2 schalottenlökar
  • mald koriander
  • peppar och salt
  • 175 grader
  • 30 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.