Mät upp alla ingredienser till kokspadet i grytan. Koka upp spadet. Lägg i köttet. Sjud under lock på svag värme ca 45 min, vänd köttet, sjud ytterligare 45 min tills köttet har temperatur 75 gr
Salt och peppar. Skär laxen i lagom stora bitar och hacka lök och vitlök. Fräs löken och vitlöken i lite smör i en kastrull och häll sedan på vattnet och vispgrädden
Det här inlägget skulle gå upp förra veckan men när jag försökte komma in på hemsida så var den poff borta och sen har det krånglat ända sen dess, trodde jag skulle bli tokig ett tag och då var det inte ens jag som försökte få ordning på sidan utan teknikerna på det webbhotellet som jag använder
Smörj en pajform och täck den med bär, jag tog frysta blåbär och jordgubbar. Blanda 1,5 dl vardera av spelt, havregryn och sönderkramade branflakes och 1 dl socker (kunde också ha minskats). Häll på smöret och rör om, jag lade till 0,5 tsk salt. 1,5 dl vardera av spelt, havregryn och sönderkramade branflakes och 1 dl socker (kunde också ha minskats)
äppelrosor på svenska, äppelrosor recept, äppelrosor steg för steg, bakblogg, bra recept på fika, dessert, efterrätt, fika, gör dina egna äppelrosor, goda ochenkla äppelrosor, imponera med efterrätt, inredningsblogg, matblogg, steg för steg hur du gör äppelrosor, svenska äpplen, systrarna m, systrarnam, ta vara på äpplena, tutorial på äppelrosor, utsökt vackra
En av de enklaste förrätter vi fixat till och dessutom så variationsrik. I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Börja med att blanda den vispade grädden och majonnäs. Ställ undan en av skålarna gräddblandningen i kylen (med plastfolie över eller i en burk med lock) och börja sedan med skinkröran
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.