Detta är jätteenkelt att göra, otroligt gott och, om man använder en bra mörk choklad utan massa socker, så är det dessutom nyttigare att äta än andra efterrätter
200 g rostade nötter. 200 g karamelliserade nötter, hackade. Karamelliserade nötter85 g strösocker 25 g vatten [2 msk] 200 g rostade nötter 25 g smör. Chokladfudge500 g mjölkchoklad 50 g smör 390 g kondenserad mjölk sötad [1 burk] 2 g salt [0,25 tsk] 200 g karamelliserade nötter, hackade
När botten svalnat fyll med blandade salta nötter och valnötter och toppa med kolasåsen. Jag har aldrig tidigare tyckt att kardemumma är någon höjdare men när jag upptäckte hur den gifte sig med sötman från kolasåsen blev jag såld
Strössla över jordnötter och dekorera med hallon, klart. Häll alla ingredienser till moussen i en bunke, vispa med elvisp till en fast och luftig konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.