Hård och knaprig blir skorpan påbrödet, nästan som stenugnsbakat. Låt svalna på galler. Vänd på det varma brödet och knacka på undersidan, om det låter ihåligt är det klart
Blada ihop allt och platta ut runda bröd. 2 dl vetemjöl 2 dl rågsikt50 gr mjukt smör2 tsk bakpulver 1 tsk salt2 dl fil eller yoghurtRör ihop bakpulvret med mjölet först
Det här brödet är perfekt om man som jag vill slippa kladd och jäsning. Brödet är mörkt med frukt och nötter och späckat med frön och det som är bra är att man kan ta det som man har hemma och det som man tycker är gott
Vad sägs om att grädda lite pitabrödpå grillen. Följ receptet och resultatet blir mjuka fina, goda pitabröd som kan fyllas med grillat och diverse goda tillbehör
Pizza på Liba bröd har varit ett populärt och hett ämne i grupperna jag följer på Facebook. Precis som Vitkålsgratängen så blev jag även nyfiken på denna pizza
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.