Oftast när vi lagar thaimat så tar vi undan kyckling till barnen och gör sen själva thairätten ganska starkt kryddad men nu valde vi att göra en mild och enkel variant för att den skulle passa oss alla istället
Det har varit en intensiv vecka som avslutades med två dagar på konferens. Klockan var nästan tre på eftermiddagen innan jag slängde ihop en sallad med det jag hade hemma
Toppa med gräslök. Toppa med rödlök, citronklyfta och svartpeppar. Skär kumminosten i tärningar och förvara i lufttät burk i kylskåp, kan göras två dagar i förväg
Busenkelt att göra dessutom och med få ingredienser. Det här får helt enkelt bli veckans vegetariska. En rask inventering uppenbarade att det fanns en paprika, lite färskost med pepparrot, och en kant parmesan i kylen
Till kvällsmaten för någon dag sedan gjorde jag matiga mackor medsvenskasmaker. Ikväll blir det grillat för hela slanten och då har vi bjudit hit min sambos systrar med respektive
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.