Krydda med salt och citronpeppar. Blanda crème fraichen med matgrädden och purjon. Om man inte blandar purjon med crème fraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar
Vid middagsbordet satt ungarna mest och skrattade åt varandra, medan vi vuxna åt av fiskgratängen och suckade över alla gröna ärter som vi (okej, Daniel) skulle behöva städa upp från golvet
Det är helt enkelt förbannat gott ihop, till exempel i en fiskgratäng. Jag skulle ställa en hyfsat enkel form med fisk på bordet, en rätt som skulle skicka oss mätta och nöjda i säng efter en dag i den här konstiga världen
En fiskgratängmed tacokryddor borde ju vara ett av de bättre sätten någonsin att få till och med den mest inbitne fiskvägraren att äta en bit firre, i alla fall med tanke på hur poppis just tacos faktiskt är i vårt avlånga land
Men jag tror att det var lite extra gott med den goda citronaiolin, som egentligen var superenkel (nästan bara att röra ihop) men lyfte verkligen hela maträtten
Här är en fiskgratäng jag gör lite då och då. Detta går att göra med vilken ost som helst egentligen. Väldigt gott med blomkålsmos till eller för lite mer färg och
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.