Att servera medhallon är också gott. Jag serverade den här goda chokladmoussen gjord på vit choklad i ganska små glas och så toppade jag den med passionsfrukt som bryter av fint mot den söta chokladen
När gelén har blivit mer trögflytande, sprider du den helt enkelt över bären med en sked. Börja med att koka vaniljkrämen, eftersom denna bör svalna en stund
Jag tänkte ju visa er ett skitenkelt recept på chokladmoussemed lite topping. Dock kanske det inte var världens bästa ide med tanke på vädret som var här i Tullinge idag, regn och rusk
Chokladmousse tårta med mandel och hasselnötsbotten toppad medhallon spegel. En lite annorlunda botten som är som en cheesecakebotten men med nötter den ger textur åt tårtan och gör sig perfekt ihop med den lena chokladmoussen
1några kvistar citronmelissSmält chokladen i vattenbad (lägg chokladen i bitar i liten skål, ställ skålen i en kastrull med småkokande vatten). 1Blanda den smälta chokladen med crème fraiche och citronskal
Garnera medhallon och apelsin innan servering. Eftersom det är fredag idag kommer här ett tips på en riktigt god dessert som man faktiskt kan äta med gott samvete
När jag höll på med desserten till nyår använde jag ju en massa äggvitor, och trots att en del gulor gick åt till bland annat bearnaisesås så blev det några över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.