Enbärskryddad soppgryta på högrev med rödvin och grönsaker
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg högrev - gärna Kravmärkt
  • ½ dl rårismjöl - lite drygt
  • 2 tsk paprikapulver
  • 1½ tsk salt
  • 1 tsk vinbärspulver - kan ersättas av lite svart vinbärssylt i vätskan som du häller över senare
  • 275 g morötter
  • 200 g palsternacka
  • 4 medelstora potatisar - glömde väga dem
  • 1 medelstor gul lök
  • 4 vitlöksklyftor 150 g paprika
  • 5 dl rödvin - matlagningsvin går bra
  • 4 dl vatten
  • 2 köttbuljongtärningar
  • 8 svartpepparkorn 6 torkade enbär

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.