För ett tag sedan bjöd Mattias på supergod älgfilé med whiskeysås och västerbottenspotatis. Det smakade väääldigt gott och jag håller med Tea som sa "sånt här kött kan vi väl äta flera gånger samma vecka"
Stek älgfilén i rikligt med smör tills filén nåt en innertemperatur på 58-70 grader. 800 g älgfilé. Älgfilé 800 g älgfilé smör, till stekning salt och peppar
600g hel bit av älgfilé eller oxfilé. 600g hel bit av älgfilé eller oxfilé. En bra och lagomt lyxig & enkel maträtt en Lördag, man vill ju inte stå alldeles för länge vid spisen när man äntligen får koppla av en helg, sanslöst gott med ett glas vin och tända ljus
Rödvinsky. häll lite olja i botten på en liten kastrull. fräs schalottenlök tillsammans med. vitlök,tomater,rotselleri,morot och finhackad chili med några kärnor ca 5-10 min så smakerna riktigt gifter sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.