Inlägget Som en nyttig kärleksmums på 2 minuter dök först upp på Annika Larsen. Ibland blir man sugen på något gott utan att man handlat eller förberett något
Sätt ugnen på 200 grader. Botten. Smält smöret o låt de svalna. Vispade ägg o socker luftigt. Blanda alla torra ingredienser i en annan skål o sikta i de i äggsmeten o vänd runt till slät smet
Har hängt i köket mer eller mindre hela morgonen och förmiddagen. Lägger gärna mycket tid på mat- och bakfix MEN när det skiter sig och bakverket (för det är oftast inom det området jag misslyckas) placeras direkt i soppåsen då blir jag lite "grrrrrr
Andra namn är chokladrutor och kärleksmums. bakblogg, choklad, chokladrutor, inredningblogg, kalas, kalaskakor recept, kärleksmums, kokos, mat- och bakblogg, matblogg, sju sorters kakor, snoddas, supergoda mjuka kakor, systrarna m, systrarnam 150 g smör
Paj är så himla gott. Både matpaj och dessertpaj. Det är perfekt att förbereda. Antingen har man en färdig paj i frys eller kyl eller bara en färdig pajdeg
Jag älskar att både laga olika rätter till bufféer och att äta buffémat. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
I dag bjuder jag på vita kärleksmums, eller snoddaskaka med vit choklad som man också kan kalla dem. Jag har utgått från mitt klassiska recept på kärleksmums, men istället för kakao har jag använt mig av vit choklad
I senaste numret av "Lantliv mat&vin" hittade fru M ett drinkrecept med rabarbersirap som lät väldigt gott, vi har gjort rabarbermojito några gånger tidigare och den gillar vi ju, så självklart ville vi prova en rabarberspritzer
En enda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Nu ligger Elsa och sover och jag sitter och slökollar på tv. Vi har precis kommit in från grannarna där vi varit och grillat, så mysigt och så himla gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.