Igår gjorde jag någonting som jag inte gjort på länge – en klassisk korvstroganoff. ) Det var riktigt gott måste jag säga (även om jag inte är någon korvälskare) och det går lätt att variera med olika tillbehör
Korvstroganoff är tydligenen av de absolut vanligaste vardagsrätterna som lagas till i vårt land, tillsammans med köttbullar och spagetti med köttfärssås (som av enren händelse ska inmundigas i vårt kök idag
Stek korven tillsammans med purjolöken i matfettet. Stek löken i lite matfett i några min. Tillsätt tomatpuré, créme fraiche eller matlagningsgrädden, vatten, paprikapulver, salt och peppar
Vi snackar om herr Stroganoffs släkting herr Forsell, en släkting som vi upptäckt att inte alla haft glädjen av att få stifta bekantskap med men det ska vi försöka råda bot på nu
Skiva falukorven i stavar. Häll i dom krossade tomtarna och låt det koka en stund. Häll korven i en kastrull och fräs den i flytande margarin och krydda med salt och peppar
senap. 600 g falukorv med bra kötthalt. 11 tsk dijonsenap (kan uteslutas). 1smörSkär korven i stavar. 1Om tomaterna känns beska, tillsätt en nypa socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.