Vem tackar inte ja till envarmchoklad såhär på söndagsmorgonen. Värm bara mjölk och socker i en kastrull, rör ned mörk choklad (eller mjölkchoklad) tills det smält
En kul grej var att jag fick syn på en stor stock som låg vid sågen. Härligt dansgolv med reggae, hederlig elektronisk och latinoryttmer/tribal och skön scen med varma musiker (och ny variant på moolamantrat
Innan jag gör någonting alls ska de små få frukost och jag tänker njuta av en kopp varmchoklad och slänga enliten snabb kik på diverse tidningar på nätet
Framförallt på kysiga dagar som denna. Vad är julen, kylan och myset utan denvarmachokladen. ) Blanda kakao och vaniljpulver i en mugg tillsätt LITE mandemjölk och rör om så att det blir en tjock och slät chokladsmet utan klumpar i bottnen
Jag har lite majsstärkelse i min varmachoklad för att göra den lite krämigare i konsistensen. Blanda majsstärkelse med mjölken och häll i kastrullen med chokladsåsen
För många är det sportlov och framöver hoppas vi på fina soliga dagar… Kallt brukar det även vara denna årstid så varmchokladdryck är ju gott och värmande
Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med enliten minibit - sedan känner man sig nöjd
Värm mjölken i en kastrull och bryt sönder chokladen i bitar och smält den i den heta mjölken. Vispa ner rom och muscovadosocker och häll upp i varma glas
Man kan ju göra så mycket gott med Nutella (som min Nutella cheesecake till exempel) men jag tror att många inte tänker på att man även kan använda den för att göra världens godaste varmchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.